Diensten

Westencleaning is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het reinigen van zonnepanelen en dak inspecties.

Zonnepanelen reinigen

Het reinigen van zonnepanelen draagt natuurlijk bij aan een beter rendement, een verbetering van 3 tot 5 % realistisch. Daarom is het verstandig om uw zonnepanelen te laten reinigen. Het meest zorgeloze abonnement is een zonnepaneel onderhoudsabonnement. Wij doen niet anders!

Met veel aandacht en vakkennis reinigen wij voorzichtig en toch grondig uw zonnepanelen. Wij gebruiken hiervoor professionele materialen en osmose water. Meer informatie? Vraag dan een offerte aan voor een persoonlijke prijs.

Zonnepanelen reinigen
Het reinigen van zonnepanelen

Dak inspectie

Het is aan te raden om jaarlijks uw dak te laten inspecteren op gebreken of achterstallig onderhoud. Vaak ontdekt u pas gebreken als het leed al geleden is, bijvoorbeeld door een dak lekkage. Om dit te voorkomen biedt Westen Cleaning een complete dak inspectie aan met deskundig advies na afloop.

Meer informatie? Vraag dan een offerte aan voor een persoonlijke prijs.

Dak inspectie
Het inspecteren van een dak

Totaaloplossing

Met onze totaaloplossing reinigen wij uw zonnepanelen en voeren wij tegelijkertijd een dakinspectie uit. Door dit te combineren kunnen wij u naast het reinigen van de zonnepanelen direct deskundig adviseren over eventuele gebreken of achterstallig onderhoud.

Meer informatie? Vraag dan een offerte aan voor een persoonlijke prijs.

Totaaloplossing
Het onderhouden en reinigen van zonnepanelen